Тя - част 6: Съблазън

3:44:00



Тя. Коя бе тя? Загуби се в музиката. Една еднствена нота. Звук, скитащ в пространството, излязъл изпод лъка на стара цигулка. Носи се, витае. Мечтае да достигне до него. Да докосне съзнанието му и да стане неделима част от съществото му.
Тя. Тя ли? Тя е музиката. Движенията. Леко спуска пръсти по тялото си, прехапвайки устни. Плътни, червени и влажни. Ритъма е бавен. Лек, като движенията й. Косата е пръсната небрежно по раменете й. Разпиляни от вятъра едри къдрици. Очите. Толкова влажни и изкрящо зелени. Сякаш преди малко е плакала, а черният молив е леко размазан. Облеклото? Бяла мъжка риза, разкопчана, разкриваща лявото рамо и част от гърдите й. Огромна и раздърпана. Краката й – обути в черни копринени чорапи, стигащи точно до там, където ризата свършва. Краката й. Дълги, боси и съвършени.
Ароматът? Възбуждащ. Уханието на съблазън се впива дълбоко под кожата ти. Увива се около сетивата като змия и не можеш да спреш да вдишваш. Кожата? Млечно бяла, студена и мека, излъчваща греховен мирис. Такъв който те кара да искаш. Да се гърчиш от възбуда, да впиеш устни в тънката й шия, докато разкъсваш ризата. Да обходиш с пръсти вътрешната част на бедрата й, да я притиснеш до гърдите си и повече никога да не я пуснеш. Заравяш лице в косите й и вдъхваш желанието. Желаеш я.

А тя? Тя бавно поклаща таза си с ритъма. Изгаря те с погледа си и не знаеш какво да направиш. Вцепенен си и не смееш да помръднеш. Само гледаш, дишаш и потъваш. Заедно с нея. В музиката. 


You Might Also Like

0 коментара

Всичко за мен

Моята снимка
Ани, Анита, Кроули или едно необикновено момиче, което носи солен въздух в косите си. Музика, цвят, емоция, хаос, който създава - това е тя. Не я поглеждай в очите, ако не можеш да плуваш, особено срещу течението. Диша, за да пише и пише, за да диша, откакто познава буквите. Отраснала е с Кант и Шопенхауер в едната ръка и сестрите Бронте и Джейн Остин в другата. Колекционира стари книги, от които черпи вяра и мъдрост. Интересува се от източни учения, философия и квантова физика. Мечтае да обиколи Индия, да учи от някой гуру и да управлява йога център. Но всичко с времето си. Сега е увлечена от модата и напук на земните цветове дори понякога застава пред обектива. Момиче изключение. Овен, какво да я правиш?