Мелодия

19:44:00



Вдишваш от музиката. Всяко едно подрънкване на струните те гали по различен начин. Звуците отекват леко. Като тихо стенание под пълната луна, предизвикано от нечие докосване. Пияно. Дълбочина. Мелодията извира и се понася из въздуха за да докосне дробовете ти. Дишаш за да слушаш. Слушаш за да дишаш. Затваряш си очите. Образи. Желания. Желание. Едно. Мирише на възбуда. Опияняващ ритъм, който кара тялото ти да се движи. Оставяш се на невидимите ласки и потръпваш. Усещаш съвсем реално докосване. Настръхваш. Нечии устни се спускат по шията ти. От гърдите се откъртва тиха въздишка. Отпускаш се и се пренасяш в необятното. Стискаш силно клепачи, докато нечии ръце разкъсват ризата ти и те притискат силно до нагорещено тяло. Жадно. За теб.
                После песента свършва. Споменът отлита. Ръцете ти треперят, а очите са влажни. Дори не си усетил, кога са потекли сълзи. Грабваш плеъра и трескаво натискаш на риплей. Клепачите отново се спускат. Плътната завеса, която те връща при спомените. 


You Might Also Like

0 коментара

Всичко за мен

Моята снимка
Ани, Анита, Кроули или едно необикновено момиче, което носи солен въздух в косите си. Музика, цвят, емоция, хаос, който създава - това е тя. Не я поглеждай в очите, ако не можеш да плуваш, особено срещу течението. Диша, за да пише и пише, за да диша, откакто познава буквите. Отраснала е с Кант и Шопенхауер в едната ръка и сестрите Бронте и Джейн Остин в другата. Колекционира стари книги, от които черпи вяра и мъдрост. Интересува се от източни учения, философия и квантова физика. Мечтае да обиколи Индия, да учи от някой гуру и да управлява йога център. Но всичко с времето си. Сега е увлечена от модата и напук на земните цветове дори понякога застава пред обектива. Момиче изключение. Овен, какво да я правиш?